Toplum Destekli Sirk”

Toplum Destekli  Sirk”

Yahşihan'da minik öğrenciler Toplum Destekli Güvenlik Hizmetleri” etkinliği ile ilk defa sirk gösterisi ile tanıştı. Sirkte birbirinden farklı gösterileri izlediler. 1 Saat 20 dakika süren gösteride öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okundu.

ÇOCUK İLİŞKİLERİNİ GELİŞTİRMEK 

Yahşihan Kaymakamlığı koordinesinde İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından birlikte yürütülen etkinlik kapsamında Yahşihan’da öğrenciler sirk ile tanışma fırsatı buldu.

POLİS JANDARMA ÇOCUK İLİŞKİLERİ

Etkinliğin amacının güvenlik hizmetlerinin toplumun katılım ve desteğini sağlamak suretiyle etkin ve hızlı bir şekilde yürütülmesi, jandarma ve polislik mesleğini sevdirmek, güvenlik güçlerinin her zaman yanlarında olduğunu hissettirmek, öğrenciler ile güvenlik güçleri arasında sıcak samimi bir tanışma ortamı hazırlayarak jandarma ve polisi daha yakından tanımalarını sağlamak, olduğu belirtildi.

PODIUM AVM’NİN DESTEKLERİYLE

Etkinlik kapsamında PODIUM AVM’ nin destek ve katkılarıyla Zapata Sirkinde minik öğrenciler ilk defa sirk izleme keyfini yaşadı.

VALİ İLE BİRLİKTE İZLEDİLER

Aileleri ile birlikte ilk kez ücretsiz olarak sirk gösterisi izleme fırsatı bulan ve vali Ali Kolat ile sıcak ve samimi bir ortamda hoşça vakit geçiren ve bol bol hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler, sirk gösterisini izlemekten çok büyük mutluluk duyduklarını vurgulayarak, bu tür etkinliklerin devam etmesi temennisinde bulundu.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım